آموزش قدم به قدم بازی حکم ( آموزش 100 درصد )

ساخت وبلاگ

آموزش پایه برگ های پاسور:
همانطور که می دانید برگ های پاسور ۵4 برگ می باشد که با آنها می توان بازی های مختلفی انجام داد.ولی ما در بازی حکم تنها از 52 برگ اصلی استفاده میکنیم(از جوکر ها استفاده نمی شود)

برگ ها به ۴ دسته تقسیم میشوند يا به عبارت ملموس تر 4 خال دارند !
خال دل : به شکل قلب وبه رنگ قرمز است.
خال خشت : به شکل لوزی وبه رنگ قرمز است.
خال خاج(گشنیز) : به شکل برگ و به رنگ مشكي است.
خال پیک : به شکل عدد 5 پایه دار وبه رنگ مشكي است.


این خال ها در هر بازی بسته به نوع حکم ارزش و اعتبار خاصی به خود مي گيرند.

هر خال شامل ۱۳ برگ میباشد که به ترتیب 1،2،3،4،5،6،7،8،9،10 وJ،Q،Kاست.

از شماره های ۱ تا ۱۰که بصورت عدد نمایان شده است ارزش هر کدام برابر شماره همان کارت است.

سرباز : كه نقاشی مرد جواني است که کلاهقرمز رنگي بر سر او خود نمايي مي كند. علامت اين كارت (سرباز) Jبوده كه بر روي خود كار درج شده است . از لحاظ ارزش مكاني سرباز داراي ارزش 11 مي باشد.

بی بی: نقش زن ميانسال و جا افتاده است كه با علامتQ شناخته مي شود ..ارزش بی بی برابر 12 مي باشد.

شاه : نقش مرد ميانسال و انديشمندي كه كلاه زرد رنگي بر سر دارد ، علامت K آن را از ديگر نقش هاي پاسور ممايز نموده است .. ارزش شاه را تنها 13 دانسته اند.!

بنابراین برگ ها برحسب ارزش از کم به زیاد اینچنین است : 2 3 4 5 6 7 8 9 10 سرباز بی بی شاه آس(تک).

برگ آس یا تک كه با نماد (A) شناخته مي شود ، در انواع حکم های (خاج،پیک،دل،خشت،سَرَس وتَـکْ نَرَس) بالاترین اعتبار ورتبه را از لحاظ ارزشي به خود اختصاص مي دهد..

به طور پیش فرض خال ها بر یکدیگر برتری ندارند جز یک خال که خال حکم نامیده میشود و پایین ترین برگ آن(2) بر بالاترین برگ دیگر خال ها یعنی آس(تک) هم برتری دارد.
خال حکم در آغاز هر ست (دست ) از بازي توسط شخصی که حاکم است تعیین می شود.(تنها تفاوت حاکم با سایر بازیکنان در همین توانایی تعیین حکم وآغاز بازی ست.)

* از آنجايي كه اين بازی( حکم) به صورت 4 نفره طراحی شده،تنها قوانين مربوط به همين شيوه ي بازي شرح داده مي شود .

قوانين حكم چهار نفره:

چگونگی تعیین یار:

درحکم 4 نفره 4 بازیکن 2به2 روبروی هم می نشینند و باهم بازی میکنند( بازیکنانی که رو بروی هم هستند هم تیمی و یار هم هستند). تعیین یار به چند روش امکان پذیر است، یا بصورت توافقی بین طرفین یا به صورت برگ آس(تک) که به اینگونه است که یک نفر برگ ها را به سبب آنكه از توالي در آيد با هم قاطي نموده يا در اصطلاح بُر (bor) زده و پخش می کند . از همين روي آس اول شخص حاکم و آس دوم یارش را تعیین خواهد كرد . .(اصطلاح معروف‌" تك حاكم ، تك شريك")

چگونگی تعیین حاکم:

برای تعیین حاکم می توان به 2 روش عمل نمود :
1. یکی از بازیکنان كه به صورت توافقی انتخاب مي شود برگ ها را باهم قاطي كرده يا در اصطلاح بُر زده و سپس جلوی هر بازیکن یک برگ مي گذارد تا زمانی که یک تک(آس) روشود. نخستین آس(تک) که جلوی هر بازیکن قرار بگیرد همان بازیکن به عنوان حاکم انتخاب می شود.برای نمونه در نگاره ی زیر بازیکن oshida حاکم خواهد بود.

2. یک نفر ازطرفین ، برگ ها را باهم قاطي يا در اصطلاح بُر زده و سپس 5 برگ بصورت اتفاقی از بین برگ ها بیرون می کشد به طوری که برگ ها دیده نشود و جلوی هربازیکن یک برگ قرار میدهد. سپس یک برگ هم به صورتی که همه بتوانند آن را ببینند در وسط قرار داده مي شود ، پس از آنكه برگه ي مياني روشد، بازیکنان هم به ترتیب برگ هایشان را رو می کنند.

اگر برگ رو شده(برگ میانی) زیر 7 بود بازیکنی که دارای پایین ترین برگ باشد حاکم می شود(پایین ترین برگ در این روش برگ 2 ست) و اگر برگ میانی بالای 7 بود بازیکنی که دارای بالاترین برگ باشد حاکم می شود. البته چنانچه برگ وسط 7 باشد بصورت اتفاقی برگ دیگری از بین برگ ها كشيده و و رو مي شود .
برای نمونه در نگاره ی زیر با توجه اینکه برگ میانی بی بی آمده(بزرگتر از 7) بنابراین بازیکنی که دارای بالاترین برگ باشد حاکم خواهد بود،یعنیking :


در بازی حکم می توانید بسته به سلیقه خود یکی از این دو روش( انتخاب حاكم )را برگزینيد.برای این کار F5را بفشارید و پس از ورود به گزینه های بازی(options) در قسمت king choosing modeبرای تعیین حاکم به روش برگ آس ace card و برای تعیین حاکم به روش دوم cards numberرا برگزینید.

تعیین قوانین بازی پیش از آغاز بازی:

برخی قوانین بازی اختیاری هستند و بازیکنان پیش از آغاز بازی درباره آنها تصمیم می گیرند(جنگ اول به از صلح آخر..!) :

دست خوانی: به برگ دهنده اجازه می دهد در هنگام توزیع برگ ها 4 برگ پایانی یارش را ببیند!

تَـکْ نَرَس داریم یا نداریم؟!

حکم های سَرَس،نَرَس،تَک نَرس کوتی دارند یا خیری؟!

برگ وسط یار (تعیین حکم از روی برگ وسط یار داریم یا نداریم؟!{ توضيح آنكه در برخي مواقع كه انتخاب حكم با برگ هاي داده شد مشكل بوده و حاكم دچار تريد مي شود تعيين حكم را به برگ وسط يار مي سپارد ، اين قانون به سبب خوش يمني هاي بسياري كه براي آن مشاهده شده معروف شده است – شما هم مي توانيد امتحان كنيد!}

واگذاری ست یا دست(قبول کردن دست،پذیرفتن شکست) داریم یا نداریم؟! و اگر داریم به شرط گرفتن رفع کوتی باشه یا خیر؟!

اگر بازی 6 - 6 شد بشود 5 - 5 ؟!

و ...

*برخی از این قوانین در بازی تعریف شده اند و شما می توانید با رفتن به منوي گزینه ها (options) آنها را فعال یا غیرفعال نماييد .همچنین با اصطلاحات بالا در ادامه "راهنما" آشنا خواهید شد.


پخش برگ ها:

نحوه ي پخش برگ ها:

به پخش برگ میان بازیکنان اصطلاحاً «دست‌دادن» یا «برگ‌دادن» می‌گویند. در هر دست بازی بازیکنی که سمت چپ حاکم نشسته‌است برگ می‌دهد. یعنی به گونه‌ای دست داده می‌شود که نخستین برگ ها به حاکم برسد(چرخش دست در بازی حکم پاد ساعت گرد است) و آخرین برگ ها به برگ ‌دهنده.(البته بصورت توافقی بازیکن سمت راست حاکم هم می تواند برگ بدهد). بازیکن برگ دهنده پس از بر زدن، برگ ها را در اختیار یار حاکم قرار میدهد یا بر کف دست گذاشته و جلوی یار حاکم می برد تا اصطلاحا آن را کوپ بزند( کات کند). منظور از کات کردن برگ ها این است كه جلوی تقلب برگ دهنده گرفته شود! البته کات کردن برگ به دست یار حکم اختیاری ست و در بازی‌های نه چندان جدی یار حاکم با انگشتانش بر دسته برگ می‌زند و این به این معناست که بُر برگ‌دهنده را قبول دارد! چنانچه حواس برگ دهنده پرت شود و پیش از برگ دادن برگ های را برای کات کردن به یار حاکم تعارف نکند چنانچه حاکم در تعیین حکم با سختی مواجه شود می تواند به بهانه ی اینکه یارش برگ ها را کات نکرده برگ ها را به روی زمین ریخته و درخواست برگ دهی دوباره کند! (این قوانین در بازی پیاده سازی نشده و کامپیوتر خودش کات کرده و برگ ها را پخش میکند!)

برگ‌دهنده نخست از حاکم و سپس به هر بازیکن(وخودش) پنج برگ می‌دهد .(در بازی های جدی برگ دهنده تنها به حاکم 5 برگ داده و منتظر می ماند تا حاکم حکم را تعیین کند،سپس برگ ها را بین سایر بازیکنان پخش می کند) ،پس از تعیین حکم برگ ها را 2مرتبه و هر مرتبه 4 برگ به هر بازیکن میدهیم که در پایان پخش کامل برگ ها هر بازیکن باید13 برگ داشته باشد!
دست خوانی: در برخی بازی های دوستانه تیم ها توافق می کنند که برگ دهنده می توانند 4 برگ پایانی یارش را ببیند! شما نیز می توانید در گزینه های این بازی با برداشتن یا گذاشتن تیک hand reading این امکان را فعال یا غیرفعال کنید.چنانچه دست خوانی فعال باشد و شما برگ دهنده باشید(نفر سمت راست حاکم باشد) در پایان پخش شدن برگ ها شما می توانید 4 برگ پایانی یارتان را ببینید:

 

تعیین حکم:
حاکم پس از گرفتن 5 برگ نخست، باتوجه به برگهایی که در دست دارد حکم را تعیین می کند .
چنانچه شما حاکم باشید 5 برگ نخست شما نشان داده خواهند شد و شما باید حکم را تعیین کنید.

7 حکم داریم: خاج ،خشت ،دل ، پیک ،سَرَس(saras) ، نَرَس (naras) ، تَکْ نَرَس (taknaras)

در حکم های چهارگانه(خاج ،خشت ،دل ، پیک) خال حکم بالاترین اعتبار را دارد و کمترین برگ خال حکم از بالاترین برگ های خال های دیگر با ارزش تر است! مثلا چنانچه حکم خشت باشد برگ 2 خشت حتی از برگ های تک دل،تک خاج،تک پیک هم با ارزش تر است! بنابراین باید حکمی را انتخاب کرد که تعداد برگ های آن خال بیشتر از بقیه باشد. آشنایی با حکم های بازی:

در برخی بازی های پیش از بازی بازیکنان تعیین می کنند که آیا می توان از حکم های سرس،نرس،و تک نرس برای تعیین حکم استفاده کرد یا خیر؟ و آیا این حکم ها "کوتی" دارند یا خیر؟
در این بازی نیز این امکان برای شما قرار داده شده و شما می توانید در گزینه های بازی با برداشتن و یا گذاشتن تیک SARAS,NARAS,TN این حکم ها رو فعال یا غیرفعال کنید:

همچنین با گذاشتن و یا برداشتن تیک Kotمی توانید تعیین کنید که این حکم ها نیز "کوتی" داشته باشند یا خیر.


برای نمونه در نگاره ی زیر بهترین گزینه برای گزینش حکم، خالخشت می باشد.


در حکم های چهارگانه با توجه به ارزش بالاتر خال حکم چنانچه زمینه بازی خاج بودولی شما خاج نداشتید می توانید با انداختن برگی از خال حکم اصطلاحا برگ حریف را کات کنید(ببرید!) ودست را از آن خود کنید!

حکم سرس: در این حکم برگ های بالا(بزرگ) مهم هستند و تیمی که در هر دست بالاترین برگ را داشته باشد دست را جمع می کند.در این حکم با ارزش ترین برگ ها، تک،شاه،بی بی،سرباز،10،... می باشند.همچنین در این حکم برش نخواهيم داشت و چنان چه شما برگی از زمینه بازی نداشته باشید هر برگی که از خال های دیگر بیاندازید ارزش صفر خواهند داشت حتی اگر تک باشند!

حکم نَرَس: اين حكماز حيث محتوا و اجرا شباهت بسياري با حكم سَرَس دارد منتها بر عكس آن ! در این حکم برگ های پایین(کوچک) مهم هستند و تیمی که در هر دست پایین ترین برگ را داشته باشد برنده خواهد بود و آن دست را از آن خود مي كند و وقتي تعداد اين دست ها به عدد 7 رسيد اين ست به پايان مي رسد.در این حکم با ارزش ترین برگ ها به ترتیب دو،سه،چهار،... هستند و بی ارزش ترین برگ تک می باشد! همچنین در این حکم نيز برش نخواهيم داشت ! و چنان چه شما برگی از زمینه بازی نداشته باشید هر برگی که از خال های دیگر بیاندازید ارزش صفر خواهند داشت حتی اگر دو باشند!

حکم تَک نَرَس: در این حکم برگ های پایین(کوچک) مهم هستند و تیمی که در هر دست پایین ترین برگ را داشته باشد دست را جمع می کند.تفاوت این حکم با نرس در ارزش برگ تک می باشد،یعنی در این حکم بالاترین ارزش مربوط به تک می باشد و برگ 2 در جایگاه دوم قرار دارد! در این حکم با ارزش ترین برگ ها به ترتیب یک(تک)،دو،سه،چهار،... هستند و بی ارزش ترین برگ شاه می باشد! همچنین در این حکم برش نخواهيم داشت! و چنان چه شما برگی از زمینه بازی نداشته باشید هر برگی که از خال های دیگر بیاندازید ارزش صفر خواهند داشت حتی اگر تک باشند!


در بازی های دوستانه و نه چندان مهم در صورتی که حاکم نتواند حکمی را تعیین کند خال برگ میانی یارش را انتخاب می کند(از میان 5 برگی که به یار حاکم داد شده برگ میانی رو می شود) و خال برگ یارش هرچه باشد به عنوان حکم تعیین میشود(همه بازیکن ها می توانند آن برگ را مشاهده کنند!)

در این بازی شما می توانید در منوي تنظيمات ، گرفتن حکم از روی برگ میانی یار(middle card) را فعال یا غیرفعال کنید:

*در برخی بازی های دوستان چنانچه برگ میانی یار2 بود بدون در نظر گرفتن خال برگ، حکم را نرس در نظر می گیرند. شما با برداشتن یا گذاشتن تیک 2>naras می توانید این قانون را فعال یا غیرفعال کنید.

چنانچه بخواهید از روی میانی یارتان حکم کنید،در هنگام تعیین حکم تنها کافیست بر روی کارت میانی یارتان کلیک کنید:


قبول کردن دست! (واگذاری دست،پذیرفن شکست):

پس از پخش شدن برگ ها و پیش از آغاز بازی، بازیکنان هر تیم می توانند به برگ ها نگاه کرده و پس از مشورت دست را واگذار کنند و شکست را بپذیرند! البته در بازی های رسمی تیم پذیرنده شکست تنها در صورتی که بتواند یک دست جمع کند(رفع کوتی را بگیرد) میتواند شکست را پذیرفته وبرگ ها را کند. همچنین در بیشتر بازی ها تیم حاکم نمی تواند به هیچ وجه دست را قبول کند و باید حتما باید بازی کند! در این بازی این قانون تنها برای تیم شما (چه حاکم باشید یا نباشید) در نظر گرفته شده و می توانید در گزینه های بازی این قانون را فعال یا غیر فعال کنید:

اگر این امکان فعال باشد و شما حالت Timer را برگزیده باشید، پیش از آغاز دست تایمری نشان داده خواهد شد و شما می توانید پیش از پایان تایمر بر روی دکمه شکست کلیک کنید و دست را واگذار کنید.(پس از واگذاری یک امتیاز به تیم حریف اضافه خواهد شد):

و چنانچه حالتQuestionرا برگزیده باشید پیش از آغاز دست سوالی مبنی بر واگذاری دست از شما پرسیده می شود و شما با کلیک بر رویNOمی توانید دست را واگذار کنید:

چنانچه شکست را بپذیرید و دست را واگذار کنید 1دست به نفع حریف منظور خواهد شد و برگ های یارتان نیز رو خواهد شد:


همچنین با گذاشتن تیک koting Denyمی توانید شرط "رفع کوتی" برای واگذاری دست را فعال یا غیرفعال کنید. اگر رفع کوتی را فعال کنید حتی اگر بر روی No کلیک کنید و قصد واگذار کردن دست را داشته باشید باز هم بازی ادامه پیدا می کند و حاکم بازی را آغاز می کند و بازی تا زمانی که شما بتوانید یک دست را جمع کنید بازی ادامه خواهد داشت! پس از جمع کردن یک دست و گرفتن رفع کوتی دست واگذار شده و برگ های باقیمانده یارتان نیز رو می شوند
نکته: در هنگامی که دست را واگذار کنید و رفع کوتی فعال باشد، پس از آغاز بازی اگر شما یا یارتان حاکم باشید تاج حاکم به حالت چشمک زن در خواهد آمد و به شما یاد آور می شود که باید رفع کوتی را بگیرید! :

و اگر حاکم بازیکنی از تیم روبروی شما باشد آیکون هشدار در کنار برگ های شما به نمایش در خواهد آمد:

 

آغاز بازی:
آآغاز بازی با حاکم هست . برگی که در آغاز هر دست روی زمین قرار می گیرد خال زمینه میگویند و سایرین باید همان خال را بازی کنند! در نگاره ی زیر حاکم(بازیکن سمت راست) دل بازی کرده و زمینه بازی دل هست وشما چون شما برگ خال دل دارید باید حتمادل بازی کنید.همچنین بالاترین برگ این دست تک هست بنابراین تیم حریف دست را جمع می کند وآغارگر دست بعدی هم بازیکن صاحب تک یعنی بازیکن سمت راست می باشد :

بریدن(برش،کات کردن) و رد دادن:

اگر شخصی از خال زمینه برگی در دست نداشت می تواند از هر خالی که مايل باشد بازی کند ولی برگی که خالش با خال زمینه یکی نباشد هیچ ارزشی در آن دست ندارد! مگر اینکه برگ شما یکی از برگ های حکم بازی(یکی از حکمهای خاج،پیک،دل،خشت) باشد.در عکس زیر زمینه بازی دل است ولی بازیکن چهارم برگی از خال دل ندارد!می تواند هر کدام از برگ هایی که در دست دارد را بازی کند.ولی اگر پیک یا خشت بازی کند اصطلاحا "رد داده" و برگش ارزش صفر خواهد داشت و بازیکن سوم که شاه انداخته دست را جمع می کند!!! ولی چون حکم خاج هست می تواند با برگی از خاج ببرد! (مثلا 3 خاج!) و چون ارزش حکم بالاتر از همه خال هاست نفر چهارم دست را جمع خواهد کرد!
* در حکم های سرس،نرس،تک نرس برش نداریم!

البته برش بالا دست هم داریم! و حریفی که او هم از زمینه بازی ندارد می تواند با برگ حکمی بالاتر از حکم شما ، بازي را به نفع خود تمام كند ! در عکس زیر نفر اول(بازیکن پایینی) 10 پیک بازی کرده و زمینه پیک است،نفر دوم 7 خشت انداخته ورد داده ،نفر سوم با 8 خاج بریده و نفر چهارم هم با سرباز خاج بریده! ودست را جمع می کند.


* نکته : پس از اینکه هر چهار نفر برگ‌های خود را بازی کردند با ارزش‌ترین برگ با توجه به خال زمینه تعیین می‌شود و یک امتیاز نصیب تیمی می‌شود که یکی از بازیکنانش با ارزش‌ترین برگ را بازی کرده‌است. پس از کسب امتیاز ، برگ‌هایی که رو و بازی شده اند از صحنه بازی کنار می‌رود و شخصی که در نوبت پیش باعث کسب امتیاز برای تیمش شده‌است باید برگی را بازی کند.

تیمی که هفت دست بگیرد(جمع کند) برنده یک ست بازی خواهد شد كه به آن در اصطلاح "دست " هم مي گويند . اگر برنده آن دست تیم حاکم باشد حاکم همچنان حاکم می ماند ولی چنانچه تیم مقابل حاکم پیروز میدان بود شخص حاکم برگ دهنده می شود و شخص سمت راستش حاکم جدید . در نهایت تیمی برنده خواهد بود که هفت ست (دست) را از آن خود كند .
پس از گرفتن 7 دست توسط یک تیم یک امتیاز(دست) به آن افزوده خواهد شد.شما می توانید نتیجه دست ها را در برد نتیجه ببینید:

امتیاز بالا مربوط به تیم شما(HokmBazan) و امتیاز پایین مربوط به تیم روبروی شماست(sistanian)

 

چند نکته:

*چرخش بازی و حاکم به سمت راست و خلاف ساعت گرد است.

*لازم کردن: انداختن برگی از حکم در آغاز یک دور را اصطلاحا لازم کردن می گویند

دست خالی کردن: چنانچه بازیکنی از خالی تنها یک برگ داشته باشد و آن برگ را بازی کند تا بتواند در دست بعدی آن خال را بِبُرد( بُرِش كند) به این کار دست خالی کردن می گویند

کوتی - حاکم کوتی :
اگر در یک ست (دست) تیمی هیچ امتیازی کسب نکند(7 به صفر ببازد) اصطلاحا می گویند « کوت » شده است. و تیم برنده به جای 1 دست 2 دست می گیرد! چنانچه تیم حاکم باشد. اگر تیمی که «کوت» شده است تیم حاکم باشد اصطلاحا می گویند «حاکم کوت » شده است و برای تیم حاکم مایه شرمساریست! و بجای 1 دست 3 دست برای تیم «کوت» کننده منظور خواهد شد( انگار 3 دست پیروز شدند).

بام:
اگر تیمی پس از گرفتن 7 امتیاز و کوت کردن حریف اصرار به ادامه بازی داشت و توانست 13 امتیاز را جمع کند اصطلاحا به آن«13 پر» یا « بام» میگویند که سنگینترین شکست در بازی حکم است و تیمی که بتواند هر 13 امتیاز را در یک دست بازی جمع آوری کند برنده نهایی بازی خواهد بود ( 7-0 )!(فعلا امکان بام برای بازی تعریف نشده)


------------------------------------------------

بازی در محیط شبکه:

برای بازی در محیط شبکه نخست باید یکی از بازیکنان سرور شده و بازی بسازد،سپس سایر بازیکنان به سرور وصل شده و بازی آغاز شود.

برای ساخت سرور از منوی gameگزینه Mainرا برگزینید تا به صفحه ی نخست منتقل شوید،در پنجره باز شده create game را برگزیده سپس بر روی Start کلیک کنید:

در این پنجره نخست نام خودتان(نام سرور بازی)را تعیین کرده سپس بر روی Start server کلیک کنید تا سرور ساخته شود!(آی پی به صورت خودکار وارد می شود). در قسمت نام تیم ها نیز می توانید نام تیم های دلخواه تان را وارد کنید:

پس از ساخت سرور می توانید تعیین کنید که کدام یک از بازیکنان کامپیوتر باشد و کدام یک انسان.برای این کار بر روی عکس کاربر کلیک کنید تا بین بازیکن کامپیوتر و انسان سوییچ شود.هنگامی که تمام بازیکنان وارد سرور شدند می توانید بر روی Start! کلیک کنید تا بازی آغاز شود!

* در joined playersمی توانید لیست بازیکنانی که وارد سرور شده اند را ببینید .

*با برداشتن تیک chatbox می توانید امکان چت در هنگام بازی را غیرفعال کنید

 

وصل شدن به سرور:

برای وصل شدن به سرور از منوی gameگزینه Mainرا برگزینید تا به صفحه ی نخست منتقل شوید،در پنجره باز شده Join game را انتخاب کرده سپس بر روی Start کلیک کنید:
سپس در پنجره زیر نام،آی پی و یا نام کامپیوتر سرور را مشخص کرده و بر روی کانکت کلیک کنید تا به سرور وصل شوید:

سپس با کلیک بر روری عکس کاربران مکان مورد نظر خود را انتخاب کرده و منتظر بمانید تا دکمه Start! فعال شود،سپس بر روی آن کلیک کرده و منتظر بمانید تا بازی آغاز شود!

پس از اینکه همه ی بازیکنان بر روی استارت کلیک کرده اند بازی آغاز خواهد شد. پیش از آغاز بازی همه کاربران باید بر روی دکمه "continue" کلیک کنند تا بازی آغاز شود.


در هر مرحله از بازی(آغاز بازی یا پایان دست) همه کاربران باید بر روی این دکمه کلیک کنند تا بازی ادامه پیدا کند.این کار به منظور هماهنگی بین بازیکنان و سرور انجام می شود.

*تعیین یار در بازی شبکه از روش "برگ بزرگتر یا کوچیکتر" تعیین می شود.

* واگذاری دست در بازی شبکه تنها برای تیم روبروی امکان پذیر است و تیمی که حاکم است باید بازی کند!!!
همچنین برای واگذاری دست،پرسشی از هر یک از بازیکنان تیمی که حاکم نیستند پرسیده می شود و چنانچه هر دو بازیکن بر روی No کلیک کنند دست واگذار خواهد شد!
یعنی اگر یکی از بازیکنان بر روی NO و دیگری بر رویYESکلیک کند آن تیم باید دست را تا به پایان بازی کند.

* در هنگام بازی در شبکه گزینه های بازی(options) غیرفعال خواهد شد.

* ری استارت کردن بازی در شبکه (آغاز دوباره بازی):
چنانچه یکی از بازیکنان درخواست ری استارت بازی را داشته باشد(در حین انجام بازی) می توانید با فشردن همزمان کلیک هایCTRL+Shift+Nدرخواست خود را به سرور بفرستد.پس از دریافت درخواست توسط سرور اگر سرور با این درخواست موافقت کند این درخواست سایر بازیکنان نیز فرستاده خواهد شد و چنانچه آنها نیز بر روی yes کلیک کنند و درخواست را تایید کنند بازی ری استارت شده و از نو آغاز می شود!

جابجایی پنجره ی چت:
برای جابجایی پنجره چت به مکان دلخواه خودتان می توانید بر روینوشته ی Chat (در بالای پنجره ی چت) کلیک کرده و با نگه داشتن کلیک و حرکت ماوس پنجره ی چت را به مکان دلخواه تان جابجا کنید!

------------------------------------------------
options بازی :

عکس دلخواه پشت برگ ها: برای انتخاب عکس دلخواه تان در قسمت card backبر رویcustomر کلیک کرده سپس مسیر عکس دلخواه تان را تعیین کنید!

سطح بازی بازیکنان کامپیوتر: برای تعین سطح هر یک از بازیکنان کافی ست اسلایدری که زیر نام هر بازیکن قرار داده شده را کم یا زیاد کنید.بازیکنان در سه سطح آماتور ،نیمه حرفه ای.حرفه ای (از چپ به راست) دسته بندی شدند(چپ: آماتور)

Saras,Naras,Taknaras فعال یا غیر فعال بودن حکم های سرس،نرس،تک نرس
kot کوتی داشتن یا نداشتن حکم های سرس نرس تک نرس

middle card: فعال یا غیر فعال بودن تعین حکم از روی برگ میانی یار
2 > Naras چنانچه این تیک فعال باشد و برگ میانی یار 2 باشد خال برگ در نظر گرفته و حکم نرس خواهد بود

hand reading: دست خوانی - چنانچه فعال باشد در هنگامی که حاکم نفر سمت راست شماست و شما برگ می دهید برای چند ثانیه 4 برگ پایانی یار شما نمایش داده می شود.

6-6 => 5 -5 : در صورت فعال بودن هنگامی که نتیجه بازی 6-6 بشود نتیجه خودکار به5-5 بر میگردد

losing hand: فعل یا غیرفعال بودن امکان واگذاری دست(پذیرفتن دست)
koting deny : گرفتن رفع کوتی پیش از واگذاری دست
question:پرسش
Timer : نمایش تایمر

king choosing mode: روش تعیین حاکم : برگ آس یا شماره برگ ها

full screen: تمام صفحه بودن بازی

sound: پخش یا عدم پخش صداها

auto save: ذخیره خودکار بازی ،
چنانچه این مکان را غیر فعال کردید میتوانید با فشردن F3در زمانی که نوبت بازی شماست،بازی را ذخیره کنید(در هنگام ذخیره عکس یک فلاپی در پایین صفحه سمت راست دیده می شود).برای بازیابی آخرین ذخیره کافی ست F4را بفشارید.

سرعت:



deal speed: سرعت برگ دادن - چنانچه سرعت در حالت سریعترین باشد برگ دادن از حالت گرفیکی خارج شده و پس از تعیین حکم بازی آغاز خواهد شد! این امکان برای کامپیوترهای قدیمی با قابلیت پردازش پایین در نظر گرفته شده

play speed: سرعت بازی کردن

فاصله برگ های شما نیز قابل تنظیم هستند،برای کم یا زیاد کردن فاصله برگ هایتان(که ماسب برای صفحه های پهن می باشد) می توانید از اسلایدری که زیر ست برگ ها قرار داده شده استفاده کنید:


کم یا زیاد کردن فاصله ای برگ های بازی شده:
چنانچه صفحه ویندوز شما پهن (واید) می باشد و فاصله ی زیاد برگ هایی که بازی می شوند چشمان شما رو آزار می دهد می توانید فاصله ی برگ ها به میل خودتان کم یا زیاد کنید:

برای این کار می توانید از کلید های بالا،پایین،چپ و راست کیبورد استفاده کنید.

سرگرمی نشاط خنده با سید...
ما را در سایت سرگرمی نشاط خنده با سید دنبال می کنید

برچسب : بازی,بازی حکم,آموزش بازی حکم,پاسور,آموزش پاسور, آموزش حکم,آموزش بازی حکم چهار نفره,آموزش بازی حکم حرفه ای,آموزش بازی حکم ورق,آموزش ورق بازی حکم,آموزش ورق حکم, نویسنده : سید seyyedmahdi6 بازدید : 254 تاريخ : جمعه 3 آبان 1392 ساعت: 14:43